Hilltop Oasis

Taking on the Hilltop Oasis project was an exciting challenge that truly tested our team's adaptability and innovation. We were tasked with not just a simple renovation, but a complete overhaul of the penthouse condo, transforming it into a space that effortlessly delineates privacy, hospitality, and comfortable living. The vision was clear: create a sanctuary that encompasses a primary suite with an adjoining bathroom for the utmost privacy, a welcoming area for guests featuring an extra bedroom and bathroom, and a vibrant living space married harmoniously with the kitchen. The constraints of working within a condo environment - navigating stringent noise restrictions and logistical hurdles regarding access - added layers of complexity to our execution. Hilltop Oasis stands as a testament to what can be achieved when creativity and perseverance collide.